Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Apple Event: Ημερομηνίες διάθεσης για τα iPadOS και iOS 13

*
H Apple ανακοίνωσε στο πλαίσιο του Apple Event τις ημερομηνίες διάθεσης των iPadOS και iOS 13. Πότε έρχονται λοιπόν και ποιες συσκευές θα υποστηρίζουν; Ας τα πάρουμε με τη σειρά. Αρχικά, για τα του iOS 13, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να κατεβάσουν τη νέα έκδοση του λογισμικού της Apple από τις 19 Σεπτεμβρίου για όλες τις συσκευές από το iPhone 6S και μετά. Δηλαδή, το iOS 13 θα μπορεί να εγκατασταθεί στα: iPod Touch (7ης γενιάς), iPhone SE, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XR, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone 11, iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max. Το iOS 13 θα φέρει ενημερώσεις και βελτιώσεις σε σημαντικές εφαρμογές, όπως τα Maps, οι Photos και τα Reminders, ενώ εισάγει και το Dark Mode.



Σε ότι αφορά το iPadOS, τα tablets της Apple θα μπορούν να το υποδεχτούν από τις 30 Σεπτεμβρίου και θα είναι συμβατό με όλα τα μοντέλα των τελευταίων ετών (iPad Air 2 και μετά, iPad Pro, iPad πέμπτης γενιάς και μετά και iPad mini 4 και μετά). Το iPad OS φέρνει νέες αλλαγές, προσθήκη widgets στην home screen, αναβάθμιση του Safari browser και ενίσχυση του multitasking.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*